BON PROFIT!!!
COCA DE
LLANDA
INGREDIENTS
4 Ous
¼ d’oli
4 Paperets de
llimonada (gasificante de mercadona)
750 gr de
farina
½ Litre de llet
½ kg de sucre
Llima ratllada
ELABORACIÓ
Batre el ous,
afegir el sucre, l’oli, la llet, la ratlladura de llima i la part blanca de les
llimonades, barrejar-ho molt bé i
després afegir la farina poc a poc. Per últim la part blava de les
llimonades. Espolvorejar amb sucre i canyella. Posar-la al forn (180 graus, precalfat),
durant 25-30 minuts. Comprovar amb un ganivet, punxar, i si ix net, ja està cuita.
La coca de
xocolata la faig igual però sense ratlladura de llima i amb xocolata en “pols Valor”.
En lloc de
750gr de farina li pose 600 i 150 de xocolata. Ho pese junt, la farina i la xocolata.
Que bona estava la coca!!!!
ResponElimina